lördag 6 december 2014

Spaghetti med ostronskivling, grönkål och pinjenötter

Ostronskivling är en otroligt matig svamp med god smak. Jag använder den gärna i wok eller till pastarätter. Grönkål är otroligt nyttigt och går att använda precis som spenat i mängder av rätter. Denna pastarätt är riktigt snabb och tar max 15 min att laga! Servera med en god parmesanost.

Till fyra portioner behövs:
350g spaghetti
150g ostronskivling i grova strimlor
4 dl grovt skuren grönkål med stjälkarna borttagna
1 röd paprika i tärningar
2 vitlöksklyftor
1 msk rostade pinjenötter
2 msk olivolja

Koka spaghettin enligt förpackningen. Fräs svampen hårt i olivolja och tillsätt hackad vitlök då den fått färg. Vänd ned paprika och grönkål och låt det fräsa med någon minut. Rör sist ned nykokt spaghetti och strö över pinjenötter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar