Dagens räkpanna var väl ganska okomplicerad, jag fräste lite grönsaker i vitlök och ingefära och blandade med buljongkokt ris och räkor. Men DRESSINGEN till tycker jag var helt underbar och kommer garanterat serveras till grillad kyckling eller lax i sommar. Den mår bra av att stå och mogna i kyl några timmar så att smakerna framträder.
Till 1,5 l sås behövs:
1,5 l matyoghurt
rivet skal och saft av två lime
1 finhackad röd chili, med kärnorna borttagna
5 pressade vitlöksklyftor
1 kruka koriander, finskuren
1/2 tsk salt
Blanda. Klart!
Va kul att du hittade till min blogg :) Menar du Sofia på mitt jobb? (Mamma till Elvira och Arvid).
SvaraRaderaKul att titta på allt gott i din blogg. Ser ut vi har ungefär lika med barn (har 33 just nu). Här är en länk till julmustkycklingen: http://dagiskocken.blogspot.se/2012/01/julmustkyckling-en-succe.html. Och här har jag bÖnbiffar: http://dagiskocken.blogspot.se/2011/04/helgens-tips_17.html (gr jag till jobbet använder jag 3 st 2,6 kg burkar med bönor, ca 4 ägg, 6 dl vetemjöl). Ha en trevlig helg!
Stort tack för länkarna Sandra! Perfekt om vi kan byta recept och tips... Ja det är rätt person som du tänker på, missade visst namnet där:-) Trevlig helg själv!
SvaraRadera