Blev bjuden på en härlig lunch ute på Ingarö denna strålande vackra sommardag (som dessutom följdes av en lika härlig middag bestående av baconburgare med dinkelbröd!). Jag fick i alla fall tillstånd av väninnan Anette att lägga upp detta recept från lunchen på min blogg. Jämte matjestårta kommer detta bli ett givet inslag på midsommarbuffén!
Till ett stort fat som räcker till 6-8 portioner med tillbehör:
7 hårdkokta ägg
50g rumstemperat smör
1,5 dl gräddfil
1/2 kruka gräslök
1 liten rödlök, finhackad
120 g röd caviar
Salt och peppar
Hacka äggen och rör ihop med smöret och lite salt och peppar. Bred ut ägghacket på ett fat och garnera med ränder av caviar, lök, gräslök och gräddfil. Servera med matjessill, färskpotatis och knäckebröd.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar