torsdag 25 april 2013

Tysk potatissallad

Det enda tyska med den här potatissalladen är nog saltgurkan men jag serverade den till Bratwurst så det lät bra :-) Måste erkännas att det nog bara var ett enda barn som gillade den men jag tycker den är fantastiskt god. Vuxenmat m.a.o...

Till 4-6 vuxenportioner behövs:
1 kg kokt, skalad och tärnad potatis
1 grönt äpple i 1 cm-stora tärningar
1/2 liten purjolök, finskuren
2 saltgurkor i 1/2 cm-stora tärningar
1 msk kapris
2 msk hackad persilja
2 tsk dijonsenap
3 dl gräddfil
1 dl lätt creme fraiche
Salt
Svartpeppar

Blanda allt och smaka av med salt och peppar. Låt gärna dra några timmar innan servering. Servera till kallskuret, grillat eller korv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar