onsdag 12 februari 2014

Vegetarisk shepherds pie

En snabblagad version av det brittiska originalet som är perfekt att göra om en vardagmiddag du har några portioner potatismos över.

Till fyra portioner behövs:
Fyra portioner fast färdigt potatismos, ca 6 dl
1 dl riven lagrad ost

1 liten gul lök, finhackad
2 morötter, finhackade
3 vitlöksklyftor, pressade
1 msk olivolja
1 burk krossad tomat
2 dl quorn - eller sojafärs
1 msk köttfond
Salt och svartpeppar
-
Fräs lök, vitlök och morot i olivolja. Tillsätt tomatkross, fond, sojafärs och kryddor. Låt puttra några minuter. Lägg i en ugnsform och bred över potatismoset. Strö över osten och gratinera 20 min i 225C ugn. Servera med en grönsallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar